Kirjos kažnjen novčano, preti mu i suspenzija

ATP kaznio Nika Kirjosa sa 113.000 dolara zbog nesportskog ponašanja na meču protiv Hačanova na Sinsinati mastersu. Udruženje igrača pokrenulo i disciplinski postupak protiv Australijanca, što zanči da mu preti suspenzija zbog koje bi propustio i Ju-Es open.

Kirjos je na meču osmine finala na Mastersu u Sinsinatiju potpuno izgubio živce – lomio je rekete, bacio čašu na sudijsku stolicu, na kraju i psovao glavnog sudiju meča Fergusa Marfija.

Australijanac je kažnjen novčano sa 113.000 američkih dolara, ali verovatno ga očekuje teža kazna – suspenzija sa ATP turnira, uključujući i predstojeći Ju-Es open.

Kirjos je 2016. godine već bio odstranjen iz tenisa na osam nedelja, ali očegledno da "loš dečko" svetskog tenisa nije naučio lekciju.

Valjda će u pauzi igranja imati dovoljno vremena i snage da smiri živce i konačno se posveti igranju tenisa, pa će njegov nesporni talenat možda i doći do izražaja.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи