Mari ne igra u singlu na Ju-Es Openu

Bivši prvi teniser sveta Endi Marej neće igrati u singlu na Ju-Es Openu.

Mari, koji je u ponedeljak poražen od Rišara Gaskea 6:4, 6:4 na Mastersu u Sinsinatiju kao prvi sportista sa ugrađenim metalnim kukom, potvrdio je da se neće takmičiti pojedinačno na četvrtom gren slemu u sezoni.

"Odluku sam doneo u dogovoru sa timom. Nisam želeo da uzmem specijalnu pozivnicu jer ne znam još kako ću da se osećam posle meča. Želim da budem pošten i kažem da mi je potrebno nekoliko mečeva", rekao je Mari, preneo je ATP.

Mari je protiv Gaskea u singlu odigrao prvi meč još od januara i Australijan opena, u međuvremenu je bio podvrgnut operaciji kuka, a sledeće nedelje bi trebalo da nastupi u Vinston Salemu.

Ju-Es Open se igra od 26. avgusta do 8. septembra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво