Novak i Janko poraženi u dublu

Novak Đoković i Janko Tipsarević poraženi su u dublu od Poljaka Lukaša Kubota i Brazilca Marsela Mela sa 2:0 po setovima 6:2, 6:3, na turniru u Sinsinatiju.

Đoković i Tipsarević nisu našli rešenje za igru protivnika. Poljak i Brazilac su iskoristili svoje šanse i zasluženo stigli do pobede i plsamna u narednu fazu takmičenja. Naš dubl nije uspeo da stvori nijednu brejk priliku na meču.

Protivnici su u prvom setu već u drugom gemu oduzeli servis našem dublu. Usledio je miran period igre u kome su oba dubla osvajala svoje servise. U osmom gemu protivnici ponovo prave brejk i rešavaju prvi set u svoju korist - 6:2.

Nešto bolja igra našeg dubla u drugom setu, ipak nedovoljno da se zapreti protivniku. Ključan je bio šesti gem u kome su Kubot i Melo uspeli da iskoriste četvrtu brejk loptu i oduzmu servis našim teniserama. Potom su rutinski priveli meč kraju - 6:3 u drugom setu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи