Nadal odbranio titulu u Montrealu, ubedljivo protiv Medvedeva

Rafael Nadal je savladao Rusa Danila Medvedeva sa 2:0 po setovima 6:3, 6:0 u finalu Rodžers kupa. Ovo je Špancu 35. masters titula u karijeri i drugi je na večnoj ran listi, iza Ivana Lendla sa 36, a ispred Novaka Đokovića koji ima 33 trofeja, i Rodžera Federera sa 28 osvojenih turnira.

Rafael Nadal je osvojio novu titulu na Rodžers kupu, petu u karijeri. Medvedev nije imao rešenja za igru protivnika. Nadal je delovao superiorno i lako slomio otpor protivnika i stigao do zaslužene pobede. Meč je trajao 70 minut igre.

Medvedev je propustio svoju šansu na startu meča kada je imao brejk priliku, Nadal je uspeo da se odbrani i posle devet minuta reši uvodni gem u svoju korist. Potom je Španac preuzeo kontrolu igre. U četvrtom gemu Rafa koristi svoju šansu i oduzima servis protivniku. Potom je rutinski priveo set kraju - 6:3.

U drugom setu raspala se igra Medvedeva. Rusu ništa nije polazilo za rukom, a Španac je delovao sve moćnije na terenu. Nakon drugog brejka i vođstva od 4:0, protivnik se predao i samo čekao trenutak da nestane sa terena. Nadal osvaja i naredna dva gema za konačnik 6:0 u drugom setu.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво