Od suza i penzije do velikog povratka – Mari igra singl u Sinsinatiju

Britanski teniser Endi Mari potvrdio je da će se vratiti na teren u singl konkurenciji sledeće nedelje na mastersu u Sinsinatiju. Mari je dugo odsustvovao sa terena zbog problema sa povredama, koji su ga u jednom trenutku primorali da razmišlja o penziji.

Nakon poteškoća sa leđima, usledila je operacija kuka i konferencija za medije na kojoj je u suzama otkrio da će povući na Vimbldonu.

Međutim, trostruki osvajač grend slemova, uspeo je da se oporavi i vrati u takmičarski ritam igrajući dubl.

Nastupao je na terenima Ol Ingland klaba, gde mu je u miksu partnerka bila Serena Vilijams, dok je prethodno igrao u Istbornu, a u Kvinsu sa Felisijanom Lopesom osvojio i titulu.

Sada je na društvenim mrežama potvrdio prvi nastup u singlu od Australijan opena u januaru, pošto je prihvatio "vajld kard" za Sinsinati, ali nije imao previše sreće na žrebu. Na startu turnira igraće protiv Rišara Gaskea, nekada top 10 igrača, a sada 66. na ATP listi.

Ukoliko preskoči prvu prepreku, očekuje ga četvrti nosilac Dominik Tim.

Turnir u Sinsinatiju na programu je od 12. do 18. avgusta i igra se za nagradni fond od 6.056.280 dolara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво