Gaske: Poraz Federera od Đokovića na Vimbldonu je potpuno neočekivan

Francuski teniser Rišar Gaske osvrnuo se na finale Vimbldona u kojem je pre nekoliko nedelja Novak Đoković savladao Rodžera Federera i osvojio svoj peti trofej u Londonu. Đoković je pobedio Federera nakon taj-brejka u petom setu, ali uprkos tome što je prvi igrač sveta, mnogi nisu očekivali njegov trijumfa.

Jedan od njih je i Gaske, koji je verovao da Švajcarac ima više šansi za uspeh.

On je, govoreći o svom trijumfu nad Keijem Nišikorijem u drugom kolu mastersa u Montrealu, kazao da je sposoban da pobeđuje najbolje igrače, ali da se dešavaju i porazi, čemu svedoči Rodžerov neuspeh u okršaju sa Novakom.

"Jasno je da sam pobeđivao manje od Rafaela Nadala i Rodžera Federera, nažalost. Ali dešava se i da izgubite. Čak je i Rodžer izgubio od Novaka Đokovića u finalu Vimbldona kada to uopšte niste mogli da očekujete", kazao je Gaske.

On je dodao da, protiv "velike trojke", morate biti na 100 odsto svojih mogućnosti ukoliko želite da se nadate iznenađenju.

"Um je veoma važan, ali je potrebno da i vaše telo bude na visokom nivou, kako biste mogli da se borite protiv tih momaka", zaključio je Gaske.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво