Toni Nadal: Rafi je drago što je Novak pobedio Rodžera

Španski teniser Rafael Nadal navijao je za Novaka Đokovića protiv Rodžera Federera u finalu Vimbldona, izjavio je njegov stric Toni Nadal.

Stariji Nadal obrazložio je da je teniser sa Majorke bio uz srpskog asa do njegove pete titule u Londonu kako Federer ne bi odmakao sa grend slem trofejima.

"U interesu Rafaela bilo je da Đoković pobedi. Sada su sva trojica blizu po najznačajnijim trofejima", rekao je Toni Nadal za radio Kope i Marka.

Federer je rekorder sa 20 grend slem titula, Nadal ima dve manje, dok je Đoković na broju 16.

"Danas vidim Đokovića kao favorita na Ju Es openu, osvojio je Vimbldon i Australijan open ove godine, sve tri podloge su brze, slične", poručio je stric Rafaela Nadala.

Je Es open je na programu od 26. avgusta do 8. septembra, a titulu brani baš Đoković.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво