Borba za finale, Đoković protiv Bautiste-Aguta

Novak Đoković igra protiv Španca Roberta Bautiste-Aguta polufinalni meč Vimbldona. Susret počinje u 14.00 časova. Prenos je na našem Prvom programu, strim na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

Đoković ima priliku da se plasira u novo vimbldonsko finale i nastavi pohod na odbranu titule. Prepreka je uporni Španac, tako da će naš teniser morati da pruži svoj maksimum kako bi zakazao duel sa pobednikom drugog polufinala – teniskog klasika između Nadala i Federera.

Novak u ovaj meč ulazi kao apsolutni favorit, naravno, to mora da pokaže na travi Centralnog terena. Bez velike muke naš teniser je prebrodio prethodnu prepreku, ekspresno je savladao Belgijanca Davida Gofena sa 3:0, po setovima 6:4, 6:0, 6:2. Iamo je naš teniser dovoljno vremena da se odmori i pripremi za ovaj duel.

Može se reći da je Novakov rival i najveće iznenađenje ovogodišeg Vimbldona, jer je stigao do rezultata karijere plasiravši se u polufinale. On je do borbe za finale stigao pobedom nad Argentincem Gvidom Peljom sa 3:1 (7:5, 6:4, 3:6, 6:3).

Njih dvojica do sada su se sastajali deset puta. Naš teniser je slavio pobedu u sedam duela. Međutim, da zna da pobedi Novaka, Roberto je pokazao u dva ovogodišnja duela, u Dohi kada je pobedio sa 2:1 (3:6, 7:6, 6:4) i na Mastersu u Majamiju sa 2:1 (1:6, 7:5, 6:3).

Tako da će ovo biti prilika za našeg tenisera da mu se revanšira za te poraze.

Duel na Centralnom terenu počinje u 14.00. Direktan prenos je na našem Prvom programu, strim je na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.

U drugom polufinalu gledaćemo pravi teniski klasik: duel Španca Rafaela Nadala i Švajcarca Rodžera Federera. Njihov 40. duel u karijeri. Ovaj meč možete pratiti na našem Drugom programu, a počinje nakon završetka duela Đoković – Bautista-Agut.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво