Novak trenirao, treneri Bautiste Aguta otkrili taktiku

Nije mnogo ostalo do kraja. Ali ono što jeste, prava je poslastica.

Novak Đoković je dan bez mečeva iskoristio za trening pred, za njega, deveto polufinale na Vimbldonu.

Na oko 50 metara razdaljine, u isto vreme, trenirao je njegov protivnik koji će prvi put igrati jedno polufinale na grend slemu.

Roberto Bautista Agut nije bio raspoložen da nam da bilo kakav komentar pred meč koji se igra u petak, ali su njegovi treneri u neformalnom razgovoru pomenuli da će probati da igra što duže poene.

"Hvala im što su otkrili šta im je cilj... Šalu na stranu, on je izuzetno kvalitetan igrač, zasluženo je u polufinalu. Fizički je vrlo spreman i koncentrisan, tako da taj meč mora da se pobedi, neće pokloniti pobedu", rekao je Đoković za RTS.

Nama je najvažnije šta će biti u meču između Đokovića i Bautiste Aguta, ali među teniskim stručnjacima, novinarima i ljubiteljima tenisa, daleko više pažnje izaziva drugo polufinale, u kojem će se posle 11 godina ponovo na vimbldonskoj travi sastati Rodžer Federer i Rafael Nadal.

Program u petak počinje u 14 sati po srednjeevropskom vremenu. Prvi će na teren Đoković i Bautista Agut, a nakon toga ćemo, nadam se, uživati i iščekivati protivnika u finalu.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво