Serena Vilijams i Simona Halep u polufinalu Vimbldona

Serena Vilijams plasirala se u polufinale Vimbldona, pošto je sa 2:1 u setovima savladala zemljakinju Alison Risk. Simona Halep sa 2:0 bila bolja od Šuaj Ženg i plasirala se među četiri najbolje na turniru.

Nekada najbolja teniserka sveta Serena Vilijams 12. put u karijeri igraće u polufinalu Vimbldona, pošto je u četvrtfinalnom duelu bila bolja od Alison Risk.

Duel dve Amerikanke trajao je nešto više od dva sata, a Serena je slavila u tri seta – 6:4, 4:6, 6:3.

Serena će u polufinalu igrati protiv Barbore Stricove, koja je sa 2:0 (7:6, 6:1) bila bolja od miljenice domaće publike Džoane Konte.

U polufinale se plasirala i Simona Halep, koja je sa 2:0 (7:6, 6:1) savladala Kineskinju Šuaj Ženg i tako ponovila uspeh iz 2014. godine.

Sedma tenisrka sveta će se za finale boriti protiv Eline Svitoline, koja je u dva seta savladala Karloinu Muhovu 7:5, 6:4.

Polufinalni mečevi u konkurenciji dama na programu su u četvrtak.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво