Đere za RTS: Prva pobeda jako bitna, dobio sam savete od Novaka i Janka

Srpski teniser Laslo Đere nakon pobede nad Argentincem Andreocijem izjavio je za RTS da je zadovoljan načinom na koji je završio meč, uprkos tome što nije bio na vrhuncu svoje igre tokom njega.

"Bitna pobeda za mene, prva na Vimbldonu, jako sam srećan. Prvih dva i po sata se nisam osećao komforno, nisam osećao igru, nisam se kretao najbolje, ritern mi je bio promenljiv, ali sam u četvrtom setu digao nivo igre i zadovoljan sam kako sam taj set odigrao. Sve u svemu bitna pobeda, prvo kolo ume da bude teško i bitno je da se ono prođe, nadam se da će nadalje biti lakše", prvi su utisci Đerea nakon meča.

Na zagrevanju na turniru su se mogli videti između ostalog Janko Tipsarević i Novak Đoković koji su imali savete za Lasla.

"Videli smo se sa Noletom, dao mi je par saveta, sa Jankom sam pričao dosta, dubl igramo zajedno i drago mi je što mogu da delim teren i budem u društvu ovih momaka, gledao sam ih dok sam odrastao i mogu puno toga da naučim od njih", dodao je srpski teniser.

Naredni meč Đere igra protiv Milmana.

"Nikad nismo igrali, spremićemo taktitku kao i za svaki meč. Trenirali smo par puta, sigurno mu trava leži više nego meni, ali daje mi nadu to kako sam odigrao četvrti set danas i ako budem igrao na takvom nivou imam šta da tražim protiv njega. Dobio sam meč i malo sam opušteniji, to je jako važno", zaključio je Đere.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи