Đere borbeno do drugog kola

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u drugo kolo Vimbldona pošto je savladao Argentinca Gvida Andreocija sa 3:1 u setovima (3:6, 7:6, 7:6, 6:3)

Lavovskom borbom i istrajnošću Laslo Đere savladao je Argentinca Andreocija i plasirao se u drugo kolo Vimbldona.

Meč koji je trajao je tri sata i pet minuta i činilo se da će ga u svakom momentu da će jedan od dvojice tenisera prelomiti u svoju korist.

Andreoci je relativno lako poveo sa 1:0 u setovima (6:3), ali Đere nije odustajao već je naterao protivnika da svaki poen ima udarac više.

U naredna dva seta Đere je slavio nakon taj-brejka i to istim rezultatom 7:3.

Nakon Đereovog izjednačenja na 1:1 u setovima, Andreoci je u narednom imao tri set lopte pri rezultatu 6:5 za eventualno vođstvo od 2:1 u setovima, ali je Đere herojski uspeo da se održi u igri i potom bude ponobo bolji u taj-brejku.

Nakon ta dva podviga, momentum je bio potpuno na strani Đerea, koji je bio hladne glave i to pretvorio u lakih i zasluženih 6:3 i 3:1 u ukupnom rezultatu.

Naredni rival srpskom teniseru biće Džon Milman iz Australije. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво