Protokol o saradnji teniskih saveza Srbije i Hrvatske

Predsednik Teniskog saveza Srbije (TSS) Mirko Petrović i predsednica Hrvatskog teniskog Saveza (HTS) Nikolina Babić potpisali su u Beogradu protokol o saradnji, koja ima za cilj da se tenis kao sport omasovi i da se organizacijom kampova za juniore poveća kvalitet igrača u ovom uzrastu.

Na radnom sastanku u Beogradu, pored predsednika Saveza bili su prisutni i izvršni direktor TSS Dušan Orlandić i sportski direktor Aleksandar Bolić, kao i potpredsednici HTS Franc Regina i Neven Nakić, odnosno sportski direktor Jelena Kostanić-Tošić.

Kako se navodi u saopštenju, analizirana su mnoga pitanja i napravljeno je strateško opredeljenje, ukazano je na veliki značaj ove saradnje koja će se u velikoj i pozitivnoj meri odraziti na budućnost tenisa u regionu, sa prevashodnim ciljem da se sport približi deci i razvija sportski duh i prijateljstvo.

Razgovarano je o svim aspektima saradnje, razmeni iskustava i dogovoreno je da saradnja TSS i HTS mora da bude sadržajnija, a već su dogovorene i konkretne akcije, pre svega vezano za juniorske kampove.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи