Kecmanović nije uspeo da osvoji prvu ATP titulu

Miomir Kecmanović poražen je od Italijana Lorenca Sonega sa 2:1 po setovima 6:7, 7:6, 6:1, u finalu turnira u Antaliji i nije uspeo da osvoji svoju prvu ATP titulu u karijeri. Meč je trajao dva sata i 49 minuta.

Dobre igre od početka sezone Miomir Kecmanović nije uspeo da kruniše osvajanjem prvog ATP trofeja. U finalu turnira u Antaliji posle velike borbe nadigrao ga je Italijan Lorenco Sonego. Naš teniser je propustio meč loptu u drugom setu, ipak protivnik je uspeo da se izvuče i stigne do trijumfa i svoje prve ATP titule.

Velika borba u prvom setu. Naš teniser je propustio čak šest brejk prilika, od kojih su četiri ujedno bile i set lopte, pa je ovaj period igre epilog dobio u taj-brejku.

Kecmanović je prvi stigao do mini-brejka prednosti, a potom i do dve vezane set lopte. Prvu na svoj servis je propustio, međutim, u narednom poenu oduzima servis protivniku i dobija prvi set - 7:5 u taj brejku.

Slična slika i u drugom setu. Ovog puta nije viđena nijedna brejk šansa sve do desetog gema, kada naš teniser dolazi do brejk prilike, ujedno i meč lopte, ali nije uspeo da je iskoristi.

Potom su oba tenisera bila sigurna na svoj servis pa je i drugi set rešen u taj-brejku. U ovom peridu protivnik je bio bolji i skoncentrisaniji u finišu i osvojio je taj-brejk sa 7:5.

U trećem setu kao da je ponestalo snage našem tenisuru. Kecmanović nije imao rešenja za igru protivnika, koji mu je dozvolio da osvoji samo jedan gem u odlučujućem setu.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво