Serena "isterala" Tima iz konferencijske sale jer joj se žurilo

Serena Vilijams navikla je da bude povlašćena na najvećim turnirima, ali se u subotu dogodio "incident" u kojem je poprilično preterala. Amerikanka je poražena od sunarodnice Sofije Kenin rezultatom 6:2, 7:5 u trećem kolu Rolan Garosa.

Od našeg novinara iz Pariza Nikole Đukića.

Procedura je da, nakon završenog meča, u pres-centru budu objavljeni termini konferencija, ali se dešavaju i izuzeci.

Vrhunski igrači posle iznenadnih poraza žele što pre da "pobegnu" sa turnira, pa se često samo pojave pred novinarima neposredno nakon mečeva.

To je bio slučaj u subotu uveče, pošto je Sofiji pripao američki derbi, ali je problem što je u tim trenucima Austrijanac Dominik Tim imao konferenciju za medije. Njegova je uredno bila najavljena i počela je na vreme.

Završio je sa pitanjima na engleskom, prešlo se na novinare iz Austrije i Nemačke, da bi mu organizatori saopštili da mora da napusti glavnu konferencijsku salu.

On je prešao u sledeću, ali je po saznanju šta je bio pravi razlog, pobesneo i završio priču.

"Ne razumem ovo, stvarno. Koji je ovo đavo? Stvarno, mora da se neko šali sa mnom. Moram da izađem iz sale jer ona dolazi... Dobro, onda ću i ja da odem. Mogu i ja da radim šta mi se prohte", izjavio je Tim napuštajući kompleks.

Najbolja igračica svih vremena nije očekivala poraz, ali je priznala da nije bila potpuno spremna za mečeve.

"Poprilično sam daleko od željene forme, ali sam optimistična jer nisam na terenu provela onoliko vremena koliko je bilo potrebno. Nisam očekivala sigurno da ću završiti takmičenje u trećem kolu", priznala je osvajačica 23 grend slema.

Ipak, ona je pohvalila protivnicu rekavši da je odigrala neverovatno.

"Mislim da je igrala veoma dobro. Osećala sam da, posebno u prvom setu, udara veoma blizu osnovne linije, a dugo se sa nekim takvim nisam susrela. Videla sam igračicu koja je igrala neverovatno. To je to", dodala je Serena.

S druge strane, Tim je imao više sreće i prošao je u drugu nedelju, a protivnik u četvrtom kolu biće mu Gael Monfis.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво