Jorovićeva za RTS: Dala sam sve od sebe

Srpska teniserka Ivana Jorović izgubila je od Amerikanke Dženifer Brejdi sa 2:1 (6:7;6:4;5:7) u prvom kolu turnira na Rolan Garosu u dramatičnoj završnici posle ravnopravne borbe tokom trećeg odlučujućeg seta. U ekskluzivnoj izjavi RTS-u naša teniserka je prokomentarisala detalje tog duela.

U nastavku meča, koji je juče zbog kiše prekinut pri nerešenom rezultatu 1:1 (6:7;6:4), obe teniserke su bile ravnopravne protivnice tokom većeg dela trećeg odlučujućeg seta, ali je u finišu meča Dženifer Brejdi uspela da dođe do pobede.  

Ivana Jorović je istakla da je zadovoljna uprkos porazu jer je dala sve od sebe ali je više sreće u ovom meču imala njena protivnica kojoj je čestitala na pobedi.

Otežavajuća okolnos je bilo i to što sezbog odlaganja meča, zapravo igrao samo jedan set i nije bilo mogućnosti za neke drugačije taktičke kombinacije i pristupe igri.

Ivana Jorović je zaključila da treba nastaviti dalje i koncentrisati se na naredni izazov kakav će biti turnir u Vimbldonu. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво