Đoković: Nikada u politiku, moj život je tenis

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je da nema nameru da se ikada bavi politikom i da želi da celog života bude u sportu.

"Usredsređen sam na porodicu i naravno na tenis. Želim da celog života budem u sportu na jedan ili na drugi način. Još ću videti kako to da uradim, ali politikom se neću baviti", rekao je Đoković za današnje Večernje novosti.

Na pitanje lista kako reaguje na kritike povodom njegove podrške hrvatskim sportistima, Đoković je rekao da nekim ljudima ne odgovaraju mir, poštovanje i sklad, nego stalno stanje konflikta.

On je rekao i da je spreman za Rolan Garos, koji je u toku, kao i da je veoma zadovoljan uslovima na pariskom grend slemu.

"Za Rolan Garos sam se spremao poslednjih nekoliko meseci. Uvek mi je nekako podsvesno bio u mislima. Želeo sam uvek da igram najbolje ovde, to mi je veliki cilj", rekao je Đoković, koji je 2016. osvojio taj turnir.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво