Rolan Garos, dan drugi: Na terenu Novak, Filip, Miomir...

Drugog dana Rolan Garosa na terenima drugog grend slem turnira u sezoni u svoj pohod na novi pehar kreće Novak Đoković. Najbolji teniser sveta na startu će igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača. Direktan prenos ovog meča možete pratiti na programima RTS-a oko 14.30 časova. Na terenu će se danas naći i Filip Krajinović, Miomir Kecmanović i Ivana Jorović.

U ponedeljak svoj pohod na novi pehar kreće Novak Đoković, na terenu će biti Filip Krajinović i Miomir Kecmanović, kao i Rafael Nadal, Dominik Tim, Serena Vilijams, Petra Kvitova...

Prvi reket sveta Novak Đoković će na startu igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača. Njihov meč je treći na programu na terenu "Filip Šatrije" i neće početi pre 14.30 časova.

Od srpskih tenisera danas će još nastupiti Filip Krajinović i Miomir Kecmanović. Krajinović otvara program na Terenu 12 protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa, dok Kecmanovića čeka takođe sa igrač iz SAD Denis Kudla na Terenu 10.

Meč prvog kola između srpske teniserke Ivane Jorović i Amerikanke Dženifer Brejdi koji je prekinut u nedelju zbog mraka, pri rezultatu 1:1 u setovima, biće nastavljen danas. Brejdi je osvojila prvi set u taj-brejku (7:5), da bi Jorovićeva uzvratila u drugom rezultatom 6:4. Njihov duel biće drugi po redu na terenu sedam i neće poćeti pre 12 časova.

Prenose jednog od četiri najveća turnira moći ćete da pratite na programima RTS-a, ali i da sa lica mesta saznate šta se to u Parizu dešava "iza kamera".

Na terenima u Bulonjskoj šumi biće naš novinar Nikola Đukić (NikolaDjukic43) koji će vas svakodnevno obaveštavati o dešavanjima na Rolan Garosu. 

Rolan Garos traje do 10. juna i igra se za nagradni fond od 42.660.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво