Tipsarević nakon poraza: Povreda me sprečila, čestitke Grigoru

Srpski teniser Janko Tipsarević nakon poraza od Grigora Dimitrova na startu Rolan Garosa u intervjuu za RTS izjavio je da je povreda noge u velikoj meri uticala na ishod meča, ali da je Bugarin Dimitrov bio bolji i zasluženo prošao dalje.

"Od operacije od pre dve godine moja noga nije zdrava i ja, poput veoravtno većine tenisera, se nosim sa tim bolom. Sindrom kompenzacije ja nosim na drugu nogu, gde konstantno nesvesno više vučem nogom, dešava se da povredim koleno, kuk ili nešto drugo. To je nešto sa čime moram da se nosim, ali to ne uzimam za razlog mog poraza danas, Grigor je bio bolji i zasluženo pobedio", prvi je utisak Janka nakon utakmice.

Tipsarević je gubio sa 2:0 nakon nešto više od 50 minuta tenisa, ali se nije predao, već je naterao Dimitrova da zaradi pobedu.

"Ne mogu da kažem da sam zadovoljan samo jer sam se borio. To mi je u prirodi, od juniorskih do profesionalnih dana sam se uvek borio i davao sve od sebe. Drago mi je što se zakuvalo, ali krivo jer sam izgubio. U petom setu nisam imao šansu, bio je bolji, nisam imao priliku da povedem, on je uspeo da me brejkne i da pobedi", izjavio je Tipsarević.

"Nisam mogao ništa da uradim. Pričao sam sa trenerom, vraćali smo film, jedna lopta je mogla drugačije, ne mogu da kažem da sam išta drstično loše radio da sam zbog toga izgubio odlučujući set", dodao je Janko.

Srpski teniser izrazio je zadovoljstvo jer se završava sezona na šljaci, koja utiče na njegovo zdravstveno stanje

"Igram dubl sa Lajovićem ovde, pa nakon toga ću igraću dva ili tri turnira na travi. Drago mi je što je šljaka gotova, zbog dužih poena koje nosi, a koji na mene utiču zbog moje istorije povreda", zaključio je Janko.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво