Vilander: Novak će biti najbolji, bolji i od Federera

Teniski stručnjak i nekadašnji igrač, Šveđanin Mats Vilander, izjavio je da će se Novak Đoković uskoro smatrati najboljim u istoriji tog sporta.

Nekada veliki Novakov kritičar, u poslednje vreme ima reči hvale o srpskom teniseru što potvrđuju reči u intervjuu za američke portale.

"U tenisu, broj osvojenih Grend slem titula je značajan i zato je Rodžer trenutno predvodnik. Ipak, mišljenja sam da će Novak držati rekord. Ukoliko osvoji Australijan open ove godine, moći ćemo da kažemo da je najbolji teniser u istoriji sporta. Osvojiti četiri Grend slema dva puta za redom je neverovatno", izjavio je Vilander.

Šveđanin je dodao da Novak ima još oko četiri godine vrhunskog tenisa.

"On nije završena priča, preostalo mu je još nekih tri ili četiri godine i ima legitimne šanse da karijeru završi kao najbolji ikad".

Vilander je dodao da je uz Đokovića, favorit za osvajanje Rolan Garosa Nadal, ali da i mladi Cicipas pruža odlične partije.

"Nadal igra bolje iz nedelje u nedelju i on važi za favorita takođe. Mlađi igrači više nisu toliko prestrašeni od strane najboljih svetskih tenisera. Iako je veoma teško za nekog poput Cicipasa da osvoji Grend slem u Francuskoj, on je pokazao da može da napravi podvig i iznenađenje", zaključio je Vilander.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи