"Lud" meč u Lionu – Gaske spasao dve meč lopte i 19 brejk šansi

Na ATP turniru u Lionu, koji služi kao poslednja provera pred Rolan Garos, u ponedeljak je viđen potpuno lud meč između dvojice domaćih takmičara. Rišar Gaske je pobedio drugog Francuza Maksima Žanvijea koji je došao iz kvalifikacija, rezultatom 6:7 (5-7), 6:2, 7:6 (7-2).

Duel je trajao dva sata i 44 minuta, a nekada sedmi igrač planete je u taj-brejku spasao dve meč lopte i došao do trijumfa.

U toku samog meča, Žanvije je imao čak 22 brejk prilike, iskoristio je samo tri, što znači da je Gaske uspeo da neutrališe 19, što je skoro 90 procenata.

"Bilo je veoma teško, on je dobar igrač. Udara izuuzetno snažno, igrao je dobro i servirao dobro. Naravno da je bilo teško za mene, ali sam davao sve od sebe. Ovo mi je bio tek četvrti meč u 2019. godini, ali ću pokušati da se oporavim što pre. Želim da pobedim u Lionu", rekao je Gaske.

On će se u sledećem kolu sastati sa Tejlorom Fricom iz Sjedinjenih Američkih Država.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво