Izner zbog povrede stopala ne igra na Rolan Garosu

Jedanaesti teniser sveta Džon Izner neće nastupiti na ovogodišnjem Rolan Garosu zbog povrede stopala. Izner je u finalu mastersa u Majamiju koje je izgubio od Rodžera Federera zaradio prelom jedne kosti u stopalu i nije stigao na vreme da se oporavi za drugi grend slem sezone.

Izner se oglasio na društvenim mrežama i potvrdio da će morati da preskoči turnir u Bulonjskoj šumi.

"Nažalost, moram da odustanem od Rolan Garosa ove godine. Nisam se dovoljno oporavio od povrede koju sam zadobio u finalu Majamija i jednostavno nije moguće da se takmičim na šljaci Pariza", napisao je Izner na društvenim mrežama.

Amerikanac je dodao da očekuje da se na teren vrati na Vimbldonu, koji je na programu početkom juna.

"Iako je odsustvo sa grend slemova nešto na šta nisam naviknut, imao sam sreće da me tokom karijere zaobiđu velike povrede. Ovo je samo rupa na putu i siguran sam da ću se potpuno oporaviti. Nadam se da ću vas sve videti na Vimbldonu", zaključio je igrač rođen u Grinsborou.

On je prošle sezone ispao u četvrtom kolu Rolan Garosa od Huana Martina del Potra, a prvi put od 2009. godine neće igrati na ovom turniru.

Rolan Garos na programu je od 25. maja do 9. juna i igra se za nagradni fond od 42.661.000 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво