Đoković sa Del Potrom za polufinale

Đoković sa Del Potrom za polufinale

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković sastaje se sa Argentincem Huan Martinom del Potrom u četvrtfinalu Mastersa u Rimu. Njihov meč je poslednji na Centralnom terenu i očekuje se da počne oko 21 čas. Možete ga pratiti u direktnom prenosu na RTS-u, strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Srpski i argentinski teniser plasirali su se među osam najboljih tako što su juče morali da odigraju dva meča, pošto je u sredu ceo dan padala kiša.

Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale turnira u Rimu savladavši Denisa Šapavalova a potom i Nemca Filipa Kolšrajbera sa 2:0 u setovima (6:3, 6:0).

Za prolazak u polufinale Đoković će igrati protiv Argentinca Huana Martina del Potra, koga je u dosadašnjih 19 međusobnih duela pobedio 15 puta.

Duel Novaka Đokovića i Huana Martina del Potra je poslednji na Centralnom terenu i možete ga od 21.00 pratiti u direktnom prenosu na RTS-u, strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво