Kiša "pobedila", svi mečevi pomereni za četvrtak

Kiša u Rimu potpuno je poremetila program za sredu i svi mečevi su pomereni za četvrtak. Đoković i Šapovalov, za razliku od ostalih parova trebalo je da počnu večeras, ali kiša je bila uporna i organizatori su odlučili da danas nema tenisa. Meč Đokovića i Šapovalova posavljen je za četvrtak od 13.30 časova.

20.20 – Današnji program je suspendovan. Svi mečevi igraju se u četvrtak.

19.30 – Još jednom je pomeren početak meča, Đoković i Šapovalov će na teren oko 20.30.

18.45 – Prema poslednjim informacijama iz Rima, izgleda da će Đoković i Šapovalov ipak večeras na teren. Njihov meč ne bi trebalo da počne pre 19.30.

18.00 – Ništa novo na nebu nad Rimom.

17.00 – I dalje nema tenisa u Rimu i neizvesno je da li će ga uopšte biti u toku današnjeg dana.

15.30 – Kiša ne prestaje da pada u Rimu. Program neće početi pre 16.30, pa će, iako nije zvanično objavljeno, Đoković i Šapovalov na teren tek u četvrtak.

14.00 – Još nema tenisa u Rimu zbog kiše. Prema poslednjim informacijama, program neće početi pre 15 časova, što znači da je malo verovatno da će Đoković i Šapovalov danas odigrati svoj meč drugog kola.

12.30 – Zbog kiše u Rimu početak programa je pomeren za 13.30, što znači da će Novak, ukoliko uopšte dođe na red, svoj meč igrati tek oko 22 sata.

Đoković je kao prvi nosilac bio slobodan na startu turnira, dok je Šapovalov u uvodnoj rundi eliminisao Pabla Karenja Bustu, rezultatom 6:3, 7:6 (7-5).

Duel Srbina i Kanađanina zakazan je u večernjem terminu na Centralnom terenu "Foro Italika", ali postoji bojazan da će kasniti ili biti odložen, pošto je najavljena kiša tokom čitavog dana u prestonici Italije. U Rimu se očekuje najviša dnevna temperatura od 14 stepeni Celzijusa, vlažnost vazduha je skoro 70%, pa su verovatne padavine do kasnih večernjih sati.

Oni bi trebalo da zatvore program u Rimu, Centralni teren će od 11 časova otvoriti Žao Sousa i Rodžer Federer, odmah posle njih na teren će Žeremi Šardi i Rafael Nadal, dok kao treći izlaze Naomi Osaka i Dominika Cibulkova.

Organizatori poslednjeg turnira iz serije 1.000 na šljaci imali su problema i tokom prethodnog dana, kada je kiša u nekoliko navrata prekidala mečeve.

Novak i Denis do sada su se sastali samo jednom, bilo je to na Australijan openu ove sezone, kada je naš predstavnik slavio rezultatom 6:3, 6:4, 4:6, 6:0. 

Pobednik ovog susreta u sledećem kolu ide na boljeg iz okršaja Filip Kolšrajber – Marko Čekinato.

Masters u Rimu igra se za nagradni fond od 5.207.405 evra, a titulu brani spomenuti Nadal.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво