Kirjos servisom iznenadio protivnika na početku meča

Nik Kirjos se plasirao u drugo kolo Mastersa u Rimu, pošto je u tri seta savladao Rusa Danila Medvedeva. Ipak, teniski svet više govori od njegovom servisu sa početka meča, koji polako prerasta u njegov zaštitni znak.

Kirjos je zabeležio bitnu pobedu, ali teniska javnost više govori o dešavanjima na početku meča, nego o samoj pobedi kontroverznog Australijanca.

Naime, podbacivanje novčića odlučilo je da Kirjos prvi servira na meču, a on je to uradio ispod ruke, što je naišlo na različite reakcije, kako publike na terenu, tako i teniske javnosti.

Servis ispod ruke nije zabranjen propisima, ali se na njega ne gleda blagonaklono. Neki ga smatraju za prevaru, neki za potcenjivanje protivnika.

Kirjos je slično već radio ove sezone, a naročito je ostao upamćen njegov takav potez na meču protiv Nadala.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи