Novak protiv Čilića za polufinale Madrida

Najbolji svetski i srpski teniser Novak Đoković od oko 12.00 časova sastaje se sa Hrvatom Marinom Čilićem u meču četvrtfinala turnira u Madridu. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.

Najbolji reket sveta do susreta sa Čilićem došao je eliminisavši Francuza Žeremija Šardija u prošlom kolu.

Novak je bio slobodan u prvom kolu, da bi potom savladao mladog Amerikanca Tejlora Frica bez mnogo muka.

Ne previše teži posao Novak je imao protiv Šardija, koji ni u 13. međusobnom susretu nije uspeo da osvoji set protiv Đokovića. Ipak, Novaka sada čeka znatno teži meč protiv Čilića. 

Nakon uspeha u Melburnu, najboljem teniseru sveta bilo je potrebno neko vreme da uhvati ritam, nije u tome uspevao na američkoj turneji, pa ni na mastersu u Monte Karlu, ali se čini da u Madridu igra na visokom nivou.

Marin Čilić sa druge strane u Madridu imao je teži posao od Đokovića. Do četvrtfinala Čilić je došao eliminisavši Kližana, Štrufa i Đerea.

U svakom meču Čilić je igrao treći set, a u poslednja dva do pobede je dolazio nakon preokreta.

Duel prvog i 11. najboljeg igrača na ATP listi igra se od oko 12.00 časova na terenu "Manolo Santana", a pobednik će se u polufinalu sastati sa boljim iz duela Federer – Tim.

Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a, strim na RTS planeti, a tok možete pratiti na našem portalu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво