Ovo može samo Gael Monfis!

Francuski teniser Gael Monfis jedan je od najvećih zabavljača u svetu tenisa i publika obožava njegove mečeve. Monfis se često šali sa navijačima i protivnicima, a u gotovo svakom duelu pokuša da odigra barem jedan spektakularan udarac.

Ne uspe baš svaki put, ali je protiv Mađara Martona Fučoviča u Madridu još jednom pokazao šta ima u "arsenalu".

Momak iz Pariza je krajem drugog seta, posle skraćene loptice i loba koji je uputio Fučovič, stigao da se vrati i potom zabeležio viner neverovatnim udarcem iza leđa.

Monfis je skokom dodao na atraktivnosti i verovatno zabeležio ako ne najbolji, onda jedan od najboljih poena ove sezone.

On je na kraju pobedio Mađara posle preokreta, rezultatom 1:6, 6:4, 6:2 i obezbedio duel sa povratnikom Rodžerom Federerom. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво