Đoković se uveliko sprema u "Magičnoj kutiji"

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je pre nekoliko dana u Madrid pred masters koji će biti održan u prestonici Španije. Đoković je trenirao u "Magičnoj kutiji", najvećem stadionu u turnirskom kompleksu, pred nastup koji ga očekuje za nekoliko dana.

Novak je odradio novi trening, na kojem je sparingovao sa sedmim igračem planete Keijem Nišikorijem.

Prethodno je vežbao sa Bornom Ćorićem iz Hrvatske, dok je imao susret i sa velikim rivalom Rafaelom Nadalom.

Naš as je postavljen za prvog nosioca i biće slobodan u uvodnoj rundi, ali još ne zna potencijalne protivnike jer žreb nije održan.

Treninge su tokom dana održali i Rodžer Federer i Huan Martin del Potro – Švajcarac se vraća na šljaku posle dve godine, dok je Argentinac dugo pauzirao zbog povrede.

Masters u Madridu na programu je od petog do 12. maja, titulu brani Aleksander Zverev, a igra se za nagradni fond od 6.536.160 evra.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво