Krajinović u finalu turnira u Budimpešti

Krajinović – Eber 2:0 (6:2, 6:2). Filip Krajinović je nadigrao Pjer-Igo Erbera i plasirao se u finale turnira u Budimpešti. Protivnik u finalu biće mu Italijan Beretini.

Lakše nego što se očekivalo Krajinović je slomio otpor Francuza. Eber nije imao rešenja za odličnu igru našeg asa, kome je sve polazilo za rukom i zasluženo je trijumfovao i plasirao se u finale.

Već na samom startu naš teniser je oduzeo servis protivniku. To mu je ulilo dodatno samopouzdanj pa je nastavio u istom stilu. Rival nije uspeo da odgovori, svaki njegov napad je Filip lako odbio. Kada je u petom gemu stigao do dva brejka prednosti, bilo je jasno da je prvi set rešen, rutinski ga privodi kraju - 6:2.

Slična slika i u drugom setu. Jedina razlika je bila što su teniseri osvojili uvodne gemove, ali opet je Filip došao do  ranog brejka, ovog puta u trećem gemu. Drugi put je protivniku oduzeo servis u sedmom gemu, na kraju isti rezultat kao i u prvom periodu - 6:2.

Krajinović će u finalu igrati protiv Beretinija koji je sa 2:0 (6:4, 6:2) savladao Đerea. 

Tok meča:

15.12 - Kraj meča. Filip Krajinović osvaja svoj servis za konačnih 6:1 u drugom setu.

15.08 - Novim brejkom naš teniser dolazi do prednosti od 5:1 i ima priliku da servisom reši meč u svoju korist.

14.59 - Krajinović lako osvaja svoj servis i time materijalizuje brejk - 3:1.

14.56 - Na startu drugog seta oba tenisera su osvojila svoje servise. Potom je naš teniser oduzeo servis protivniku i vodi sa 2:1.

14.44 - Kraj prvog seta. Filip je siguran na svoj servis i rešava prvi set u svoju korist sa 6:2. Set je trajao 31 minut.

14.36 - Krajinović je materijalizovao i drugi brejk - 5:1.

14.33 - Naš teniser ponovo napada i ima dve vezane brejk šanse, protivnik uspeva da se odvrani. Filip propušta još jednu šansu, da bi četvrtu iskoristio i sada ima dva brejka prednosti - 4:1.

14.28 - Potom su oba tenisera osvojila svoje servise - 3:1.

14.21 - Odličan start Krajinovića, već u prvom gemu oduzeo je servis protivniku i ima brejk prednosti. Potom je bio siguran na svoj servis - 2:0.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво