Moja: Novak nije specijalista za šljaku, ali je pobeđivao Nadala

Trener Rafaela Nadala Karlos Moja veruje da će Novak Đoković biti najveći rival njegovom pulenu na Rolan Garosu. Đoković je već osvojio Australijan open i sada drži poslednja tri grend slema u svom vlasništvu, pa će mu naredni u Parizu biti jedan od glavnih ciljeva ove sezone.

Moja ističe da je, uz Rafu, upravo Novak jedan od glavnih favorita za titulu na Rolan Garosu.

"Kada je bio u odličnoj formi, Novak je pobeđivao Rafu. Ako igra dobro, kao što je to pokazao u Australiji, on je igrač koji uvek može da osvoji titulu. Možda nije specijalista za šljaku, ali jednako dobro se prilagođava svim podlogama", rekao je Moja.

Nekadašnji španski reprezentativac veruje da je Srbin kompletan teniser i da mu nije problem da igra na bilo kojoj podlozi.

"Novakov stil igre gotovo da se ne menja u zavisnosti od podloge. Na šljaci ima više vremena za reakciju, više rizikuje, osvojio je Rolan Garos i mnogo turnira na šljaci. On je odličan igrač i na ovoj podlozi."

Nekada najbolji teniser sveta je, uz Đokovića i Nadala, uvrstio Dominika Tima u najuži krug favorita na drugom grend slemu sezone.

"Njegova igra je pravljena za šljaku, on je specijalista. Udara veoma snažno, napreduje iz godine u godinu i treba voditi računa jer je odličan teniser", zaključio je Moja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво