Fonjini "preslišao" Nadala i zakazao duel sa Lajovićem

Fabio Fonjini savladao Rafaela Nadala sa 2:0 (6:4, 6:2) i plasirao se u finale Mastersa u Monte Karlu, gde će mu rival biti Dušan Lajović.

Fonjini je odigrao fantastičan meč i ubedljivo savladao najboljeg tenisera na šljaci, za nešto više od sat i po vremena igre.

Posle početne razmene brejkova, Sudija je isprovocirao Fonjinija. Italijan je orekinuo jedan poen, pošto je vetar oborio peškir sa klupe, ali je sudija dodelio poen Nadalu.

Očekivalo se da Fonjini padne psihološki, ali se Italijan brzo podigao i do kraja seta uspeo da preokrene rezultat u svoju korist - 6:4.

U drugom setu Fonjini je delovao kao najbolji igrač na svetu. Nadal je previše grešio, nervirao se, a Italijan je pogađao sve što je zamislio.

Brzo je napravio tri brejka, dozvolio protivniku da uzvrati jednim brejkom i stigao do velike pobede i plasmana u finale Monte Karla.

Nadal je spasao tri meč lopte, ali je izgubio drugi put u karijeri u polufinalu turnira koji je osvajao 11 puta.

Finalni meč između Lajovića i Fonjinija na programu je u nedelju od 14.30 časova, uz direktan prenos na RTS-u.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво