Lajović protiv Medvedeva u prvom polufinalu mastersa

Srpski teniser Dušan Lajović danas igra prvo polufinale mastersa u karijeri. Lajović se od 13.30 sastaje sa Danilom Medvedevim u borbi za finale turnira u Monte Karlu, a taj meč moći ćete da pratite u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Dušan igra turnir života i, posle slabijeg starta godine, u Kneževini je pronašao odličnu formu.

Posle Maleka Žazirija usledile su pobede nad Davidom Gofenom i Dominikom Timom, pre nego što je u četvrtfinalu precrtan Lorenco Sonego.

"Dokazao sam sebi da mogu. Turnir još nije gotov, ali sam veoma srećan i zadovoljan načinom na koji sam igrao ove nedelje", rekao je Lajović koji će od ponedeljka u najgorem slučaju biti 32. igrač na ATP listi.

Za plasman u prvo finale turnira iz serije 1.000 moraće da savlada mladog Rusa, koji je već nadomak top 10 i koji je u petak eliminisao prvog tenisera planete.

Medvedev je sjajnu godinu krunisao trijumfom nad Novakom Đokovićem, rezultatom 6:3, 4:6, 6:2, posle skoro dva i po sata igre.

"Posle ovog meča će biti teško 'resetovati' se, ali turnir još nije gotov. Pokušaću da se fokusiram i pripremim, kako bi šanse bile na mojoj strani", kazao je Medvedev.

Polufinale u Monaku biće njihov drugi međusobni susret, jedini prethodni pripao je Danilu prošle godine u Moskvi, kada je protivniku prepustio samo tri gema.

Tekstualni prenos meča moći ćete da pratite na našem portalu.

U drugom polufinalu igraće branilac titule Rafael Nadal i Fabio Fonjini.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.585.030 evra.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво