Đoković pokazao snagu, rutinski savladao Frica, sledi duel sa Medvedevom

Đoković – Fric 2:0 (6:3, 6:0). Novak Đoković je savladao Amerikanca Tejlora Frica i plasirao se u četvrtfinale takmičenja, gde ga očekuje duel sa Rusom Danilom Medvedevom.

Novak Đoković je savladao još jednu prepreku u Monte Karlu, posle velike borbe sa Kolšrajberom, usledio je relativno lak meč protiv Frica. Naš teniser je lako slomio protivnika, koji je nešto veći otpor pružio u prvom setu kada je uspeo da vrati jedan brejk. Ipak, Đoković je sigurnom igrom neutralisao sve pretnje protivnika i došao do zasluženog trijumfa.

U prvom setu Novak je uspeo u tri navrata da oduzme servis protivniku, s druge strane Fric je uspeo da vrati samo jedan, tako da je novak rutinski rešio set u svoju korist sa 6:3.

U drugom setu Đoković je bio još ubedljiviji, uz dva brejka ekspresno je poveo sa 5:0. Već u narednom gemu ponovo osvaja brejk, odnosno meč loptu, koristi je i osvaja set sa 6:0.

Tok meča:

14.28 – Kraj meča. Đoković novim brejkom stavlja tačku na ovaj meč – 6:0 u drugom setu.

14.25 – Naš teniser bez problema osvaja svoj servis-gem za 5:0.

14.20 – Novi servis Frica i novi brejk Đokovića, koji sada vodi sa 4:0.

14.14 – Đoković nastavlja sa odličnom igrom osvaja svoj servis i vodi sa 3:0.

14.09 – Već u drugom gemu Novak je osvojio prvu brejk šansu u drugom setu. Fric uspeva da se odbrani. Novak je potom propustio još jednu priliku. Treću uspeva da iskoristi i sada ima brejk prednosti – 2:0.

14.03 – Naš teniser bez problema osvaja uvodni gem drugog seta.

13.59 – Kraj prvog seta. Novim brejkom Đoković osvaja prvi set sa 6:3. 

13.54 – Brejk za Frica! Fric prvi put u meču osvaja čak dve brejk-lopte sa 15:40 i drugu uspeva da pretvori u smanjenje Novakove prednosti na 5:3.

13.51 – Novi brejk za Novaka! Đoković nastavlja u istom ritmu i bez većih problema osvaja svoj servis potvrđujući prednost, a potom osvaja novu brejk šansu koju pretvara u prednost od 5:2 u prvom setu. Najbolji teniser Srbije servira za osvajanje prvog seta.

13.42Brejk za Đokovića! Na servis rivala Novak sa 15:40 osvaja prvu brejk šansu koju odmah pretvara u vođstvo od 3:2.

13.27 – Oba igrača uspevaju da sačuvaju svoje prve servis-gemove za 1:1 uz nekoliko izgubljenih poena.

13.20 – Počeo je meč, prvi na servisu Fric.

13.15 – Đoković i Fric su izašli na zagrevanje na terenu "Renije Treći" turnira u Monte Karlu.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво