Veliki jubilej Novaka Đokovića – 850. pobeda u karijeri

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na mastersu u Monte Karlu došao je do zapaženog dostignuća. Đoković je na startu turnira savladao Filipa Kolšrajbera i ostvario 850. pobedu u karijeri.

Đoković je savladao Kolšrajbera u drugom kolu u "kneževini" rezultatom 6:3, 4:6, 6:4 posle više od dva i po sata igre.

Novak je spasao 12 od 16 brejk lopti, ali je imao mnogo problema, posebno u finišu drugog seta, kada je četiri puta uzastopno gubio svoj servis.

On je na taj način protiv Nemca poveo 9-2 u međusobnom skoru, ali što je važnije, došao do značajnog uspeha od 850 pobeda. Uz to, pretrpeo je samo 173 poraza.

Sada je osmi na večnoj listi i ispred njega su samo Džimi Konors (1.256 pobeda), Rodžer Federer (1.198), Ivan Lendl (1.068), Giljermo Viljas (949), Rafael Nadal (929), Džon Mekinro (881) i nekadašnji njegov trener Andre Agasi (870).

Đoković će u sledećoj rundi igrati sa pobednikom meča Dijego Švarcman – Tejlor Fric.

Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.585.030 evra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво