Serena o skandalu na Ju-Es openu: Nije mi jasno zašto sam to uradila

Američka teniserka Serena Vilijams priznala je posle nekoliko meseci da se nije dobro ponela u finalu Ju-Es opena prošle godine. Serena je doživela poraz u borbi za titulu od Naomi Osake, u susretu koji je obeležio sukob sa sudijom Karlosom Ramosom.

Ramos je nekoliko puta opominjao Vilijamsovu, oduzeo joj poen i gem, što je rezultiralo time da ga nazove lažovom i lopovom.

Jedna od najboljih igračica svih vremena napravila je scenu na stadionu "Artur Eš", nisu joj pomogle suze ni dolazak supervizora, ali sada je svesna da je napravila grešku.

Ona je u emisiji "Today Show" navela da joj nije jasno zašto se tako ponela.

"Grend slemovi su mi najvažniji turniri. Prošle godine sam bila veoma blizu nove titule na Ju-Es openu, i to pošto sam rodila ćerku. I pravo da kažem, sada kada pogledam šta se dešavalo u finalu, nije mi jasno zašto sam to uradila", kazala je.

Osaka je slavila u dva seta i došla do prvog trofeja sa nekog od četiri najveća turnira - ipak, to je ostalo u senci Sereninog ponašanja.

"Ne znam zbog čega sam uopšte bila ljuta. Toliko sam bila drska da se iznerviram jer ne mogu da pobedim. Zaista neverovatno!", dodala je mlađa od sestara Vilijams.

Ona je ostala na 23 grend slem titula i jedna je od najuspešnijih teniserki u istoriji po tom pitanju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи