Novak preskače Monte Karlo, posle Majamija igra u Madridu

Novak Đoković po svemu sudeći ni ove sezone neće igrati na svim turnirima iz serije 1.000 jer planira da neke preskoči. Jedan od mastersa na kojima Đoković verovatno neće nastupiti jeste onaj u Monte Karlu.

Uprkos činjenici da Novak živi u Monaku, na samo nekoliko stotina metara od teniskog kompleksa, do sada nije prijavio nastup na takmičenju.

Đoković je sezonu počeo turnirom u Dohi, potom je osvojio Australijan open, pre odlaska na američki beton u Indijan Velsu i Majamiju. U kalifornijskoj pustinji ispao je u trećem kolu, dok ga na Floridi čeka borba za četvrtfinale.

On neće početi sezonu na šljaci kao i brojne njegove kolege, pa će mu prvi ispit biti na mastersu u Madridu. To je potvrđeno i u kalendaru na njegovom zvaničnom sajtu.

Srpski teniser nalazi se na listi učesnika u "Magičnoj kutiji" uz Rodžera Federera koji se vraća na najsporiju podlogu i Rafaela Nadala.

Ipak, treba napomenuti da još nije sigurno da će mu prvi turnir posle Majamija biti Madrid jer uvek postoji mogućnost da dobije specijalnu pozivnicu organizatora. U prošlosti je to bio čest slučaj, pa ne bi bilo neobično da ga ipak vidimo na zemljanoj podlozi "Kneževine".

Novak je do sada po dva puta trijumfovao u Monte Karlu i prestonici Španije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво