Rubljev eliminisao Čilića, Dimitrov i Anderson u trećem kolu

Mladi ruski teniser Andrej Rubljev savladao je Marina Čilića sa 2:0 (6:4, 6:4), u meču drugog kola Mastersa u Majamiju. Svoje mesto u trećem kolu obezbedili su Kevin Anderson i Grigor Dimitrov, kao i David Gofan i Danil Medvedev.

Rubljev je napravio veliko iznenađenje savladavši devetog nosioca Marina Čilića u dva seta (6:4, 6:4), posle sat i 45 minuta tenisa.

Mladi Rus je u oba seta dva puta oduzimao servis mnogo iskusnijem protivniku, Čilić je po jednom pravio brejk, pa će Rubljev u trećem kolu igrati protiv Denisa Šapovalova.

Kevin Anderson savladao je Španca Munara sa 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 6:3), dok je Grigor Dimitrov sa 2:0 (6:1, 6:3) bio bolji od Felisijana Lopeza.

Deseti nosilac Karen kačanov izgubio je od Džordana Tompsona 6:2, 6:3, Gofan je bio ubedljiv protiv Anduhara (6:4, 6:1), dok je Danil Medvedev savladao Manarina sa 6:2, 6:1, za plasman u treće kolo Majamija.

Masters u Majamiju igra se za nagradni fond od 7,97 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво