Đoković, Federer, Serena i Osaka otvaraju novi stadion u Majamiju

Novak Đoković, Rodžer Federer, Naomi Osaka i Serena Vilijams, najbolji teniseri i teniserke današnjice, otvoriće u sredu novi kompleks u Majamiju u kojem se istovremeno održava drugi masters u sezoni i turnir iz premijer mandatori kategorije.

Turnir iz serije 1.000 na Floridi prebačen je iz Ki Biskejna u deo grada pod nazivom Majami gardens i od sada će biti igran u severnom delu grada.

Ki Biskejn je bio domaćin takmičenja od 1987. godine, a priliku da otvore novi kompleks imaće najbolji igrači u ovom trenutku. Đoković, Federer, Serena i Osaka će učestvovati u ceremoniji koja je zakazana za 11 časova po lokalnom vremenu, odnosno 16.00 po srednjoevropskom.

Oni će imati priliku da preseku vrpcu i proglase turnir na novom mestu zvanično otvorenim.

Svečanost će biti održana na glavnom stadionu "Hard Rok", najvećem u čitavom kompleksu na kojem svoje mečeve kao domaćini igraju Majami Dolfinsi u NFL i Hurikejnsi u univerzitetskoj ligi.

Podsetimo, organizatori u Majamiju su od samog starta imali probleme, pa su zbog konstantne kiše u utorak morali da odlože za sredu sve mečeve u ženskoj konkurenciji.

Nagradni fond mastersa na Floridi u obe konkurencije je 7.97 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи