Nadal ponovo ima ozbiljnih problema sa kolenom

Rafael Nadal tokom karijere je imao velikih problema sa povredama kolena zbog kojih je u nekoliko navrata pravio duge pauze. Nadal je na mastersu u Indijan Velsu ponovo osetio bol u desnom kolenu zbog kojeg je morao da odustane od polufinala.

"Bik sa Maljorke" je trebalo 39. put u karijeri da se sastane sa Rodžerom Federerom i sa Švajcarcem bori za finale, ali je odustao bez borbe.

Povreda mu se pogoršala tokom duela sa Karenom Hačanovim i saopštio je da neće igrati sve do turnira u Monte Karlu, pa će tako propustiti takmičenje u Majamiju koje je na programu od 20. do 31. marta.

Filipo Volandri, nekadašnji italijanski teniser koji sada radi kao novinar, otkrio je u kakvom je stanju bio Rafa u Indijan Velsu.

"Njegova povreda protiv Hačanova je izgledala veoma loše, Nadal se jedva kretao u tom meču, iako su poslednja dva gema i taj brejk ostavili neku nadu da će se situacija poboljšati. Međutim, on se pred meč zagreva oko 40 ili 50 minuta, dok je sada bio sposoban samo za 20. Poznaje svoje telo i želi da igra jedino ako je na 100%", rekao je Volandri.

Italijan je potvrdio da osvajaču 17 grend slemova ponovo sledi pauza.

"Ne želi uopšte da rizikuje. Suočava se sa povredama kolena već 15 godina. Znam šta to znači i još je gore na tvrdoj podlozi. Nažalost, nedostajaće nam", dodao je Filipo.

Nagradni fond mastersa na Floridi je 7.97 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара