Kecmanović protiv Raonića za polufinale

Miomir Kecmanović igra protiv Kanađanina Miloša Raonić meč četvrtfinala mastersa u Indijan Velsu. Susret počinje oko 21.00 čas. Direktan prenos je na našem Drugom progamu, strim je na RTS Planeti, tok meča pratite na našem portalu.

Mladi srpski teniser ima priliku da popravi svoj najveći uspeh u karijeri i plasira se u polufinale mastersa. Pred njim je duel sa Raonićem, koji je trenutno 15. na ATP listi, dok je naš teniser na 130. poziciji.

Kecmanović je do četvrtfinala došao nakon što mu je Japanac  Jošihito Nišioka predao meč posle prvog odigranog seta, koji je naš teniser rešio u svoju korist sa 6:4.

Miloš Raonić je ubedljivo savladao Nemca Žan Lenarda Štrufa sa 6:4,6:3 za sat i petnaest minuta igre.

Kecmanović i Raonić su samo jednom do sada odmeravali snage na terenu, 2.januara na turniru u Briznejnu, a pobedio je Kanađanin sa 2:0 (6:3, 7:6).

Susret je postavljen kao drugi na terenu broj jedan, posle ženskog sigla u kome će snage odmeriti Belinda Benčić iz Švajcarske i Čehinja Karolina Pliškova.

Duel između Kecmanovića i Raonića neće početi pre 21 čas. Direktan prenos je na našem Drugom programu, strim je na RTS Planeti, a tok meča pratite na našem portalu.

Masters u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 8,36 miliona dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи