Kolšrajber zaustavio Đokovića u Indijan Velsu

Đoković – Kolšrajber 0:2 (4:6, 4:6). Nemac Filip Kolšrajber zaustavio je Novaka Đokovića na mastersu u Indijan Velsu. Protivnik je napravio veliko iznenađenje eliminisavši glavnog favorita na turniru.

Novak Đoković neće imati priliku da se domogne nove titule u Indijan Velsu. U borbi za osminu finala nadigrao ga je danas fantastični Kolšrajber. Novaku jednostavno ništa nije polazilo za rukom, propustio je nekoliko prilika. S druge strane protivnik je iskoristio svoje šanse i rešio meč u svoju korist.

U nastavku meča Novak je prvi došao do brejk lopte, koju nije uspeo da iskoristi. U sedmom gemu Nemac je koristi svoju šansu i oduzeo je servis našem teniseru. Đoković nije uspeo da uzvrati pa je Kolšrajber osvojio prvi set sa 6:4.

Na startu drugog seta protivnik je oduzeo servis našem teniseru. Đoković nije uspeo da uzvratio pa je Kolšrajber potvrdio prednost i poveo sa 2:0. Novak je od finiša prvog seta delovao iscrpljeno, bez energije, sve teže je dolazio do daha. Nemac je iskoristio pad u igri našeg tenisera i novim brejkom dolašao do prednosti od 5:2.

Novak uspeva da uzvrati, vratio je jedan brejk, potom lako osvaja svoj servis i smanjio na 5:4. Ipak, Kolšrajber koristi drugu šansu da servisom reši meč u svoju korist - 6:4 i u drugom setu.

Tok meča:

00.50 - Kraj meča. Kolšrajber osvaja dve meč lopte, koristi prvu i rešava meč u svoju korist, 6:4 u drugom setu.

00.46 - Naš teniser lako osvaja svoj servis i smanjuje na 4:5.

00.44 - Novak uspeva da vrati jedan brejk i produži meč 3:5.

00.38 - U sedmom gemu naš teniser duplom servis greškom poklanja brejk šansu protivniku, koji uspeva da je iskoristi i povede sa 5:2.

00.23 - Naš teniser osvaja gem sa nulom, 1:2.

00.21 - Kolšrajber uspeva da potvrdi brejk - 0:2.

00:16 - Na startu drugog seta nemac oduzima servis Đokoviću bez izgubljenog poena.

00.11 - Kolšrajber osvaja prvi set sa 6:4.

00.04 - Đoković bez većih problema osvaja svoj servis, 4:5.

00.02 - Novak uzvraća, sada on ima brejk šansu. Nemac uspeva da se odbrani, a potom vezuje još dva poena i potvrđuje brejk - 3:5. 

23.55 - Sada Nemac napada i osvaja dve vezane brejk šanse, koristi prvu i dolazi do brejka prednosti - 3:4

23.49 - U narednom gemu Đoković nije uspeo da iskoristi brejk priliku, Kolšrajber se brani i osvaja gem, 3:3.

23.43 - Potom su oba tenisera osvojila svoje servis gemove - 3:2.

23.44 - Ponovo obojica osvajaju svoje servis - 3:2.

23.34 - Novak siguran na svoj servis, 2:1.

23.32 - Nastavljen je meč, Kolšrajber osvaja poen i dobija svoj servis, koji je sinoć bio prekinut pri njegovoj prednosti - 1:1.

23.25 - Igrači su na terenu, nakon kraćeg zagrevanja očekujemo početak meča.

23.15 - Nadal je savladao Švarcmana sa 2:0 po setovima 6:3, 6:1, uskoro očekujemo početak meča Đoković - Kolšrajber.

21.34 - Završen je prvi meč na terenu broj jedan, Muguruza je savladala Bertens sa 2:1 po setovima 5:7, 6:1, 6:4. Sledi duel Nadala i Švarcmana, a potom na teren izlaze Đoković i Kolšrajber.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи