Lajović i Krajinović večeras na terenima Indijan Velsa

Drugog dana Indijan Velsa, prvog Mastersa u sezoni, na terenu će se naći dvojica srpskih tenisera u singlu i jedan u dubl konkurenciji.

Prvi će od Srba nastupiti Dušan Lajović koji igra protiv Japanca Tara Danijela, a njihov okršaj biće drugi na terenu broj 4.

S obzirom na to da program počinje od 20 časova po srednjoevropskom vremenu, to znači da će Lajović početi svoj meč negde oko 22.00. Direktan prenos moći ćete da pratite na našem Drugom programu.

Kasnije tokom dana, a u našem slučaju tokom noći, Filip Krajinović će se za drugo kolo boriti protiv Mihaila Kukuškina iz Kazahstana. Njih dvojica na terenu 7 igraju četvrti meč i neće početi pre 1.00 posle ponoći.

Negde oko 23.00 bi svoju kampanju u kalifornijskoj pustinji trebalo da počne i Novak Đoković, ali u dubl konkurenciji. Đoković će u paru sa Fabiom Fonjinijem "rekete ukrstiti" sa francusko-kanadskom kombinacijom koju čine Žeremi Šardi i Miloš Raonić.

Đoković će dan kasnije, u subotu, krenuti u singlu protiv Bjorna Fratanđela, trenutno 128. igrača na svetu. Termin tog, kao i termin meča u kojem će nastupiti Laslo Đere sa Gvidom Andreocijem još uvek nije poznat.

Turnir u Indijan Velsu igra se za nagradni fond od 8.359.455 dolara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи