Džudi Mari: Verujem da Endi može da se vrati tenisu

Britanac Endi Mari, koji se oporavlja od operacije kuka, ima velike šanse da se vrati tenisu, smatra njegova majka Džudi.

Mari je pre dve nedelje imao operaciju kuka, koji ga dugo muči i zbog kojeg je najavio mogući kraj karijere najkasnije do Vimbldona, ali Džudi veruje da karijera nekadašnjeg najboljeg tenisera sveta još nije gotova.

"Mislim da još uvek ništa nije gotovo. Niko još uvek ne zna. Ono što znam da bi Endi učinio sve što je moguće da sebi stvori šansu da ponovo igra. Mislim da može ponovo da igra, ali takođe mislim da je on svestan da postoji mogućnost da do toga ne dođe", rekla je Džudi Mari za agenciju AP.

Ona dodaje da Endi mora da razmišlja i o životu posle teniske karijere.

"Endi je pametan momak, ima razna interesovanja i posle tenisa može da se bavi mnogim stvarima. On ima mladu porodicu, mora da razmišlja o kvalitetu svog života do samog kraja. Ono što je najvažnije jeste da se posle 20 meseci oslobodio bola", izjavila je Džudi.

Endi Mari je u svojoj karijeri dva puta je bio šampion Vimbldona, a 2013. godine postao je prvi Britanac koji je posle 77 godina osvojio titulu na terenima Ol Ingland kluba.

Bio je i šampion Ju-Es opena, a u svojoj kolekciji ima i dva olimpijska zlata osvojena u Londonu 2012. i Rio de Žaneiru 2016. godine.

Na prvom mestu ATP liste proveo je 41 nedelju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво