Agasi: Mogu da se kladim da će Novak nadmašiti Federera

Legendarni američki teniser Andre Agasi izjavio je da niko nije bolji od Novaka Đokovića kada je u najboljem izdanju i da veruje da će prestići Rodžera Federera po broju grend slem titula.

Bivši trener srpskog asa je za "Tajms of Indija" poručio da Novak, trenutno osvajač 15 grend slem titula, može da nadmaši Federera.

"Ko je najbolji svih vremena? O tome se polemiše u celom svetu, ali kako to da odredimo? Osvojene titule ne mogu biti jedini kriterijum. Ipak, ako mene pitate, važno je ko igra najbolje, a ne ko je najviše osvojio, a igra je najviše napredovala kada je Novak bio na vrhuncu. Tom nivou svi teže", rekao je Agasi.

Agasi je prognozirao da će Đoković uskoro biti rekorder po broju najvećih titula.

"Ja sam iz Las Vegasa, moram da se kladim... Za dve ili tri godine Novak će, ako bude uporan, prestići Federera", dodao je on.

Amerikanac ne žali što duže nije potrajala saradnja sa Đokovićem u periodu od maja 2017. do marta 2018. godine.

"Prošao je mučni proces, verovao sam da mogu da mu pomognem. Osećam da sam to i učinio, da sam mu 'prodrmao kavez' da bi tenis napredovao", zaključio je Agasi.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво