Poraz Tipsarevića u osmini finala

Janko Tipsarević nije uspeo da se plasira u četvrtfinale Vimbldona, pošto je poražen od Nemca Rajnara Šutlera sa 3:1 po setovima 4:6, 6:3, 4:6, 6:7.

Meč je trajao tri sata i pet minuta, a nakon ovog duela Srbija je ostala bez predstavnika u singlu na Vimbldonu.

Obojica tenisera su u prvom setu igrala veoma dobro na svoj servis. Šutler je, međutim, u devetom gemu uspeo da napravi brejk i da povede sa 5:4, a potom je na svoj servis završio prvi set.

Tipsarević je zaigrao agresivnije u drugom setu, a u drugom gemu oduzeo je Nemcu servis i poveo sa 2:0. Srpski teniser je do kraja ovog dela meča sigurnom igrom čuvao vođstvo i na kraju stigao do izjednačenja.

Dejvis kup reprezentativac Srbije dobro se držao i u trećem setu, sve do desetog gema, kada je Šutler ponovo napravio brejk i trijumfovao sa 6:4.

U četvrtom setu obojica tenisera uspešno su osvajala gemove na svoj servis, pa je pobednik odlučen u taj-brejku. Šutler je prvi napravio mini-brejk za vođstvo od 4:3, ali je Tipsarević uspeo da izjednači. Nemac je ponovo napravio mini-brejk i poveo sa 6:4, a potom je na svoj servis došao do pobede i plasmana u četvrtfinale.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво