Gaudio: Pike i Mesi neće odlučivati o tenisu

Gaston Gaudio, kapiten Dejvis kup reprezentacije Argentine, rekao je da fudbaleri Barselone Đerar Pike i Lionel Mesi neće odlučivati o novom takmičenju koje je na snazi od ove sezone.

Pike je sa svojom investicionom grupom Kosmos izvršio reformu Dejvis kupa i jedino ekipno tenisko takmičenje će biti igrano u formi turnira na kojem će učestvovati 12 reprezentacija.

 

"Đerar Pike je predsednik Kosmosa, ne odlučuje o tenisu. Albert Kosta i Galo Blanko o tome vode računa. Grupa Kosmos je kupila fudbalski klub u Andori čiji je član i Lionel Mesi, ali mislim da ni on ne donosi odluke koje se tiču tenisa", rekao je Gaudio.

Gaudio se osvrnuo i na situaciju sa Huanom Martinom del Potrom, najboljim argentinskim teniserom, koji je izjavio da je njegova reprezentativna karijera gotova.

"Još je rano za razgovor sa Del Potrom, ali sam ja otvoren za svaku sumnju kada su u pitanju njegova pravila", dodao je kapiten Argentinaca.

Prvi Dejvis kup u novom formatu biće održan od 18. do 24. novembra, uz učešće naše selekcije.

Srbija je smeštena u grupu A, u kojoj se nalaze još i Francuska, višestruki osvajač ovog takmičenja i prvi favorit, kao i Japan, koji će najverovatnije predvoditi Kei Nišikori.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво