Dona Vekić savladala Krunićevu, pobednika odlučuju dublovi

Dona Vekić savladala Aleksandru Krunić sa 2:1 u setovima, te je Hrvatska izjednačila na 1:1, u meču Fed kupa. Pobednika duela odlučiće meč dublova.

Meč dublova selekcija Srbije i Hrvatske odlučiće pobednika Druge grupe kvalifikacionog turnira Fed kupa u engleskom Batu, pošto je Dona Vekić savladala Aleksandru Krunić sa 2:1 (1:6, 7:5, 6:1).

Krunićeva je odlično počela meč i osvojila prvi set sa 6:1, za samo 26 minuta igre, ali je iskusna Vekićeva uspela da preokrene rezultat i donese Hrvatskoj izjednačenje.

U drugom setu, Hrvatica je vodila 5:1, Krunićeva stigla do 5:5, ali je Vekićeva u završnici imala više sreće i koncentracije.

U trećem setu pitanje pobednika nije se postavljalo. Vekićeva je ekspresno povela 5:0 i lako završila set pobedom od 6:1.

Prethodno je Olga Danilović donela prednost Srbiji savladavši Janu Fet sa 2:1 u setovima, pa će pobednika ove grupe odlučiti duel dublova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво