Olga Danilović donela Srbiji prvi bod protiv Hrvatske

Mlada srpska teniserka Olga Danilović savladala je Janu Fet sa 2:1 u setovima, čime je Srbija povela protiv Hrvatske sa 1:0, u meču Fed kupa. Drugi duel igraju Aleksandra Krunić i Dona Vekić, posle čega je na programu susret dublova.

Srbija je u engleskom Batu prethodno savladala Gruziju i Tursku, a ukoliko bude bolja od Hrvatske, osvojiće prvo mesto u grupi i nastaviti borbu za plasman u Svetsku grupu B Fed kupa.

Prvi poen Srbiji protiv Hrvatske donela je Olga Danilović, koja je savladala Janu Fet sa 2:1 (2:6, 6:2, 7:6), u meču koji je trajao gotovo dva i po sata.

Prvi set ubedljivo je pripao hrvatskoj teniserki, da bi Danilovićeva uzvratila istom merom u drugom delu igre.

U trećem setu viđena je velika borba, a pobednika meča morao je da odluči taj-brejk. Olga nije iskoristila dve meč-lopte, onda je protivnica propustila svoju šansu, da bi 112. na svetu iskoristila treću šasnu da reši meč u svoju korist – 9:7 u taj-brejku.

U drugom meču sastaju se Aleksandra Krunić i Dona Vekić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво