"Rolan Garos" u maju ekskluzivno na RTS-u

Radio-televizija Srbije obezbedila je prava prenosa za još jedan od četiri grend slem turnira u tenisu.

Pored Vimbldona, ove godine gledaoci u Srbiji pratiće na RTS-u i Otvoreno prvenstvo Francuske – Rolan Garos.

Najbolje teniserke i teniseri sveta za trofej na jedinom grend slemu koji se igra na šljaci boriće se od 26. maja do 9. juna, uz prenose na programima RTS-a.

Nakon osvajanja Australijan opena i 15. grend slem titule u karijeri, teniski svet sa nestrpljenjem iščekuje Novaka Đokovića i njegov pokušaj da ponovo osvoji Rolan Garos i na taj način ponovi rezultat koji je sam postavio 2016. godine – da ostvari pobede na sva četiri grend slem turnira u nizu.

Kao uvod u teniski spektakl iz Pariza, RTS će prenositi turnire iz Masters serije koji mu prethode – Indijan Vels i Majami sa američkog betona, kao i Monte Karlo, Madrid i Rim, koji se, kao i Rolan Garos, igraju na šljaci.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи