Krajinović nadigrao Gofana, u četvrtfinalu protiv Berdiha

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Monpeljeu, pošto je savladao drugog nosioca Belgijanca Davida Gofana 6:4, 6:4.

Krajinović je uspeo posle velike borbe da savlada Belgijanca i priredi veliko iznenađenje. U oba seta našem teniseru je bio dovoljan po jedan brejk. Meč je trajao 89 minuta igre.

Naš teniser je na startu oba seta dolazio do ranog prejka. Potom se vodila bvelika borba, po nekoliko propuštenih brejk šansi na obe strane. Ipak, naš teniser je uspevao da sačuva prednost i stigne do velike pobede.

Krajinovićev naredni rival biće iskusni Čeh Tomaš Berdih, koji je prethodno savladao Francuza Benjou Pera 6:2, 6:0.

Turnir u Monpeljeu igra se za nagradni fond od 524.340 evra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи